Manzo con olive e peperoni
TM31 TM5 TM6

Manzo con olive e peperoni

4.1 (157 ocen)

Składniki

  • 1 spicchio di aglio
  • 20 g di sedano a pezzi (3 cm)
  • 70 g di cipolla a pezzi
  • 2 cucchiai di farina tipo 00
  • 600 g di spezzatino di manzo a tocchetti (3 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 50 g di vino bianco secco
  • 700 g di peperoni puliti e a tocchi grossi (4-5 cm)
  • 1 cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di peperoncino piccante in polvere
  • 50 g di olive nere denocciolate

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1669 kJ / 399 kcal
Białko
33.7 g
Węglowodany
20.6 g
Tłuszcz
19.8 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r43871