Urządzenia i Akcesoria
Salát z červeného zelí a hrušek s koriandrem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 porce
Składniki
-
350 gramů červeného hlávkového zelí na kousky
-
100 gramů hrušek pevných, na čtvrtky, bez jádřince (se slupkou)
-
1 svazek čerstvého koriandru jen lístky, plus na ozdobu
-
20 gramů citrónové šťávy
-
1 polévková lžíce olivového oleje
-
1 čajová lžička soli
-
1 špetka mletého černého pepře
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
2 g
Kalorie
260 kJ /
62 kcal
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bez masa
10 Przepisów
Czechy
Czechy