Wersje kompatybilne
Chocolat chaud au lait d'amande - Sébastien Richard
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 400 g de boisson végétale à l'amande
- 200 g de lait de coco
- 15 g de sucre roux (opcjonalnie)
- 10 g de cacao en poudre non sucré
- ½ c. à café d'épices à pain d'épices
- Wartości odżywcze
- na 1 tasse
- Kalorie
- 1251.5 kJ / 301.2 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 16.2 g
- Tłuszcz
- 24.2 g
- Błonnik
- 3.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r431137