Blended mixed vegetable soup
TM6

Blended mixed vegetable soup

4.6 (215 ocen)

Składniki

  • 25 - 30 g olive oil
  • 170 - 200 g mixed vegetables (e.g. onion, eschalot, leek), cut into pieces (2 cm)
  • 700 - 800 g mixed vegetables (e.g. zucchini, carrot, pumpkin, sweet potato, celery, parsnip, peas), cut into pieces
  • 750 - 850 g water
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 tsp salt

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
465 kJ / 111 kcal
Białko
2.6 g
Węglowodany
11.1 g
Tłuszcz
5.4 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Błonnik
3.6 g
Sód
536.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r429917