Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
TM5 TM6

Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes

3.5 (6 ocen)

Składniki

  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 3 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 500 g leeks, halved lengthways then sliced (5 cm)
  • 4 waxy potatoes, unpeeled, medium (approx. 80 g each)
  • 1 sprig fresh rosemary, leaves only
  • 500 g water
  • 2 garlic cloves
  • 1 red onion (approx. 110 g), quartered
  • 20 g olive oil
  • 400 g fresh mushrooms, mixed (e.g. chanterelles, oyster), cut in pieces (1-2 cm)
  • 50 g white wine, vegan
  • 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
    lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled
  • 100 g soy cream, for cooking
  • ¾ tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • ½ tsp ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
956 kJ / 228 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
20 g
Tłuszcz
10 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r429886