Urządzenia i Akcesoria
Versatile Chunky Soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
mixed vegetables for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (2 cm)350 - 400 g
-
mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (2 cm)100 - 150 g
-
water (see tip)700 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemade, crumbledvegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
½ - 1 Tbsp soy sauce, to tastefine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
frozen green peasfrozen mixed vegetables (opcjonalnie)50 g
-
dried pasta, for soup (e.g. orzo), to taste60 - 80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
628.8 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
713 kJ /
170.4 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
24.7 g