Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
TM5 TM31

Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen

4.6 (121 ocen)

Składniki

  • 1 Pck. Tarteteig oder Quicheteig (400 g), z. B. von Tante Fanny
  • 1 Zwiebel, halbiert
  • 20 g Öl
  • 500 g Rote Bete, geschält, in Stücken (3 cm)
  • 125 g Blauschimmelkäse (z.B. von St. Agur)
  • 200 g Schmand
  • 3 Eier (Kl. M)
  • ¼ TL Salz
  • 3 Prisen Pfeffer

Wartości odżywcze
na 1 Stück
Kalorie
995 kJ / 238 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
14 g
Tłuszcz
17 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r427463