Wersje kompatybilne
Torta al cioccolato e frutta secca (senza glutine)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Torta al cioccolato e frutta secca
- 150 g di burro morbido
- 6 uova
- 100 g di mandorle
- 100 g di gherigli di noci
- 100 g di nocciole sgusciate
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 80 g di zucchero
Crema alle nocciole e cacao
- 100 g di zucchero a velo
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 50 g di crema di nocciole senza glutine
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- frutta secca mista sgusciata q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1730.7 kJ / 413.6 kcal
- Białko
- 9.4 g
- Węglowodany
- 19.6 g
- Tłuszcz
- 33.4 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r422171