Urządzenia i Akcesoria
Bolognese classico
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz.
6 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehe1
-
Knollensellerie in Stücken150 g
-
Möhren in Stücken150 g
-
Zwiebeln geachtelt100 g
-
Öl20 g
-
Hackfleisch, gemischt600 g
-
Rotwein150 g
-
Rinderfond200 g
-
Tomatenmark120 g
-
stückige Tomaten (400 g)1 Dose
-
Lorbeerblätter, getrocknet2
-
Salz1 ¼ TL
-
Pfeffer¾ TL
-
Zucker¾ TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Białko
21 g
Kalorie
1410 kJ /
337 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
7 g