Urządzenia i Akcesoria
Kartoffel-Kürbis-Gulasch
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 Portionen
Składniki
-
Schweinefilet in Würfeln (3 cm)300 g
-
Rapsöl20 g
-
Hokkaido-Kürbis in Würfeln (2,5 cm), siehe Tipp200 g
-
Kartoffeln, festkochend in Würfeln (2 cm)200 g
-
Tomatenmark30 g
-
Wasser230 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Majoran, getrocknet1 gestr. TL
-
Paprika edelsüß1 gestr. TL
-
1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Speisestärke1 geh. TL
-
Crème fraîche50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
38 g
Kalorie
1928 kJ /
460 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Stillzeit
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy