Urządzenia i Akcesoria
Łosoś w papilotach z pieczarkami i ryżem
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje
Składniki
-
2 ząbki czosnku
-
30 g oliwy z oliwek
-
800 g wody
-
2 łyżeczki soli
-
300 g ryżu długoziarnistego
-
4 filety z łososia, świeże, bez skóry, (ok. 150 g każdy)4 dzwonki łososia, świeże (ok. 150 g każdy)
-
4 szczypty koperku, suszonego4 gałązki koperku, świeżego
-
4 plastry cytryn ekologicznej
-
100 g pieczarek pokrojonych w ok. 2 mm plastry
-
100 g pomidorków koktajlowych przekrojonych na pół
-
4 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
-
4 łyżeczki oliwy z oliwek
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
31.2 g
Kalorie
22118 kJ /
507 kcal
Tłuszcz
16.43 g
Błonnik
2.17 g
Węglowodany
58.47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
W PAPILOTACH
10 Przepisów
Polska
Polska