Chocolate Avocado Cake (Bill Yosses)
TM5 TM6

Chocolate Avocado Cake (Bill Yosses)

3.5 (4 oceny)

Składniki

Cake

  • non-stick cooking spray
  • 4 large eggs, room temperature
  • 4 oz organic cane sugar
  • 8 oz dark chocolate (70%), in pieces
  • 4 oz vegetable oil
  • 4 ½ oz avocado, peeled, pitted (approx. 1 md.)
  • ¼ tsp cream of tartar
  • water, to fill roasting pan (1 in.)

Raspberry Whipped Cream

  • 1 tbsp confectioners sugar
  • 3 tbsp freeze-dried raspberries
  • 8 oz heavy whipping cream, chilled
  • unsweetened cocoa powder, to dust
  • 20 - 25 fresh raspberries, to garnish, to taste
  • edible gold leaf, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1720 kJ / 411 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
25 g
Tłuszcz
33 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r415763