Wersje kompatybilne
Club Sandwich manzo e cipolle con jalapeno in agrodolce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pane bianco
- 220 g di acqua
- 20 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina manitoba
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
Cipolle caramellate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di cipolle rosse a fettine sottili
- 20 g di zucchero di canna
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di acqua
- 15 g di aceto balsamico
Jalapenos in agrodolce
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di peperoncini jalapeño freschi
- ½ cucchiaino di sale
- 40 g di zucchero
-
20
g di aceto balsamico
lub 20 g di aceto di mele
Terminare la preparazione
- 80 g di bacon a fette sottili
- 20 g di burro
-
4
fette di carpaccio di filetto di manzo
lub 4 fette di carne di manzo arrosto - 4 fette di Cheddar
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4745 kJ / 1134 kcal
- Białko
- 33.9 g
- Węglowodany
- 131.1 g
- Tłuszcz
- 52.7 g
- Błonnik
- 5.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r411530