Urządzenia i Akcesoria
Basic Soup Purée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
olive oil½ - 1 oz
-
mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (¾ in.)6 - 7 oz
-
mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed25 - 27 ½ oz
-
water26 ½ - 28 oz
-
1 vegetable stock cubevegetable stock paste1 tsp
-
salt to taste1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
724.1 mg
Białko
4 g
Kalorie
448.4 kJ /
107.2 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
14.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cookidoo® Served 2022
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Cookidoo® Served 2024
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
In Homemade We Trust
36 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Simple Ideas
179 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
TM7™ Manifesto
200 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Your Cookidoo® 2025 - Souper Star
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone