Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
TM6 TM5 TM31

Beetroot and carrot salad with vincotto dressing

4.7 (84 oceny)

Składniki

  • 20 g vincotto (vino cotto), plus extra to serve (see Tips)
  • 20 g balsamic vinegar
  • 50 g orange juice (see Tips)
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 400 g beetroot, peeled and cut into quarters (see Tips)
  • 400 g carrot, peeled and cut into pieces (see Tips)
  • 50 g dried cranberries
  • 20 g pepitas, toasted
  • 20 g hemp seeds (optional)
  • 2 tsp linseeds (flaxseeds)
  • ¼ tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 60 g mixed baby salad leaves
  • Danish feta, cut into pieces, to serve (see Tips)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
693.1 kJ / 165 kcal
Białko
4.2 g
Węglowodany
16.9 g
Tłuszcz
8.3 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Błonnik
4.7 g
Sód
198.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r406083