Urządzenia i Akcesoria
Beef, purple carrot and cauliflower purée (around 6 months)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 Total recipe
Składniki
-
beef chuck steak cut into cubes (2-3 cm)300 g
-
cauliflower cut into florets200 g
-
purple carrots peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)200 g
-
sweet potato (purple or white), peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)200 g
-
apple peeled, cored and cut into quarters1
-
pitted prunes (approx. 10 prunes - see Tips)90 g
-
butter30 g
-
water plus extra if needed200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Białko
75.7 g
Kalorie
4881.4 kJ /
1162.2 kcal
Tłuszcz
40.6 g
Błonnik
27.4 g
Węglowodany
101.2 g