Urządzenia i Akcesoria
Fish pie
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
leek trimmed and cut into pieces100 g
-
extra virgin olive oil1 ½ tbsp
-
liquid vegetable stock (see Tips)250 g
-
lemon juice1 tbsp
-
red potatoes peeled and cut into pieces (1-2 cm)600 g
-
skinless, firm white fish fillets cut into pieces (2-3 cm)600 g
-
sweet corn cob kernels removed1
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped5 sprigs
-
milk of choice, plus 1 tablespoon extra80 g
-
arrowroot flour (see Tips)1 tbsp
-
butter30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31.1 g
Kalorie
1671.6 kJ /
398 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
26.6 g