Bacalhau com crosta de amêndoa
TM6 TM5 TM31

Bacalhau com crosta de amêndoa

4.5 (12 ocen)

Składniki

  • 150 g amêndoa c/ pele
  • 75 g queijo parmesão
  • 60 g sobras de pão
  • 1 ½ c. chá de sal
  • 1 pitada de pimenta
  • 15 g salsa
  • 90 g iogurte grego
  • Azeite q.b. p/ untar e regar
  • 1000 g lombo de bacalhau fresco s/ pele e s/ espinhas (2 unid. aprox.)
  • 1000 g água
  • 800 g batatinha nova cortada em metades

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
2042 kJ / 489 kcal
Białko
45 g
Węglowodany
34 g
Tłuszcz
19 g
Błonnik
6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r404193