Urządzenia i Akcesoria
Majonéza z červené čočky
Przygotowanie 8 godz.
Czas całkowity 11 godz. 15 min
4 porce
Składniki
-
200 gramů červené čočky
-
650 gramů vody
-
80 gramů oleje
-
2 polévkové lžíce hořčice
-
2 polévkové lžíce kečupu
-
2 špetky soli
-
1 špetka černého pepře, mletého
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Sód
430 mg
Białko
13 g
Kalorie
1540 kJ /
367 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Příběhy chutí I.
21 Przepisów
Czechy
Czechy