Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
TM6 TM5 TM31

Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing

4.4 (38 ocen)

Składniki

Mushroom marinade

  • 20 g lemon juice
  • 100 g extra virgin olive oil
  • ¼ tsp paprika
  • 1 tsp Dijon mustard
  • ½ tsp ground black pepper
  • 8 fresh portobello mushrooms or field mushrooms (large), brushed clean and stalks removed

Avocado and parsley dressing

  • 60 g extra virgin olive oil
  • 15 g red wine vinegar
  • 30 g fresh flat-leaf parsley (approx. 1 bunch), leaves only
  • 2 garlic cloves
  • 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
  • ¼ tsp dried chilli flakes
  • ½ tsp sea salt, plus extra to season
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 avocado (approx. 140 g), ripe but firm, flesh cut into cubes (1 cm)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1950.9 kJ / 464.5 kcal
Białko
4.6 g
Węglowodany
0.9 g
Tłuszcz
48.3 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Błonnik
4.2 g
Sód
596.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r403544