Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
TM5 TM6

Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)

4.3 (26 ocen)

Składniki

  • 2 garlic cloves
  • 20 g dark soy sauce
  • 15 g sesame oil
  • 10 g toasted sesame seeds
  • ½ tsp caster sugar
  • ½ tsp Korean chilli flakes (gochugaru) (see tip)
  • 1000 g water
  • 2 aubergines (approx. 700 g), cut in wedges (2 cm x 15 cm) (see tip)
  • ½ tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 2 spring onions, thinly sliced (5 mm)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
393 kJ / 95 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
6 g
Tłuszcz
6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r402821