Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de filet de poitrine de poulet, sans peau
Sauce tomate
- 1 gousse d'ail
- 80 g d'oignon, coupé en 2
- 3 brins de feuilles de persil fraîches
- 20 g d'huile d'olive
- 3 c. à café d'herbes de Provence déshydratée
- ¾ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre noir, moulu
-
1 ½
c. à café de pâte de bouillon de légumes
lub 1 ½ cube de bouillon de légumes (pour 0,5l), émietté - 600 g de tomates en dés, en boîte
- 150 g d'eau
Boulettes de poulet
- 110 g de parmesan, en morceaux
- 50 g de pain, rassis, en morceaux
- 60 g de lait
- ¾ c. à café d'origan séché
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir, moulu
- 1 oeuf
Spaghettis
- 1 - 2 gousses d'ail, selon vos goûts
- 15 g d'huile d'olive
- 1200 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- 270 g de pâtes, sèches, du type spaghetti
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2507 kJ / 599 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r401895