Curried cauliflower salad
TM6 TM5 TM31

Curried cauliflower salad

4.4 (96 ocen)

Składniki

  • 40 g olive oil
  • 150 g brown onion, cut into halves, then cut into thin slices and segments separated
  • 1 tsp mustard seeds
  • 1 ½ tsp salt, plus extra to season
  • 3 - 4 tsp curry powder (see Tips)
  • 1 tbsp garam masala (see Tips)
  • ¼ tsp ground turmeric
  • 500 g water
  • 700 - 800 g cauliflower, cut into bite-sized pieces (3 cm)
  • ground black pepper, to season
  • 30 g fresh coriander (approx. 1 bunch), leaves only
  • 1 fresh long green chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred (optional)
  • 100 g natural yoghurt, plus extra to serve
  • 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
  • 40 g lemon juice
  • 70 g dried apricots, cut into small pieces (5 mm)
  • 1 green capsicum, deseeded and cut into small cubes (5 mm)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
756.3 kJ / 180.1 kcal
Białko
7.6 g
Węglowodany
15.1 g
Tłuszcz
8.1 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Błonnik
6.9 g
Sód
620.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r401530