Urządzenia i Akcesoria
Piña colada ice cream with grilled pineapple
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 24 godz. 25 min
6 portions
Składniki
Piña colada ice cream
-
raw sugar50 g
-
fresh pineapple peeled, cored and cut into pieces (3 cm - see Tips)200 g
-
sour cream250 g
-
coconut cream200 g
-
Malibu® rum (see Tips)80 g
Grilled pineapple
-
fresh pineapple peeled, cored and cut into wedges (approx. 6 cm in length)400 - 600 g
-
coconut flakes toasted, for decorating30 g
-
fresh mint leaves for decorating
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
17.4 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
1361.4 kJ /
324.1 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
18.3 g
Węglowodany
21.7 g