甜菜根牛肉湯
TM5 TM6

甜菜根牛肉湯

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 10 克 油
  • 50 克 蔥 ,切段 (約5公分)
  • 100 克 洋蔥 ,切塊 (約2公分)
  • 100 克 鳳梨 ,去皮,切丁 (約1公分)
  • 300 克 甜菜根 ,去皮,切塊 (約2公分)
  • 500 克 牛肉 ,先以熱水川燙去血水
  • 1 茶匙 鹽
  • ½ 茶匙 肉桂粉
  • 700 克 水
  • 150 克 蘋果 ,去皮,去籽,切塊(約2公分)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1506.6 kJ / 360.4 kcal
Białko
25 g
Węglowodany
19.1 g
Tłuszcz
21.7 g
Błonnik
3.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r394985