Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
TM6 TM5

Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés

4.7 (9 ocen)

Składniki

  • 200 g milk
  • 15 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
  • 15 g plain flour
  • 3 large eggs, separated
  • 200 g smoked mackerel, boneless, skinned, flaked
  • 2 Tbsp crème fraîche
  • 2 Tbsp fresh tarragon leaves, roughly chopped
  • ¼ tsp ground black pepper
  • water, hot, for steaming

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1505 kJ / 363 kcal
Białko
19 g
Węglowodany
6 g
Tłuszcz
29 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Sód
470 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r394552