Urządzenia i Akcesoria
Risoto de camarão, rúcula e cogumelos
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 doses
Składniki
-
queijo parmesão100 g
-
cebola100 g
-
dentes de alho2
-
azeite50 g
-
arroz arbóreo ou outro próprio p/ risoto300 g
-
650 g águacaldo de camarão650 g
-
150 g vinho brancoespumante150 g
-
cogumelos castanhos frescos cortados em lâminas200 g
-
miolo de camarão600 g
-
sal1 pitada de
-
pimenta1 pitada de
-
rúcula125 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
1498.9 mg
Białko
40.5 g
Kalorie
2815.4 kJ /
672.9 kcal
Tłuszcz
22.4 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Węglowodany
68.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Joana Roque
13 Przepisów
Portugalia
Portugalia