Vegetable stock paste
TM6 TM5 TM31

Vegetable stock paste

4.9 (249 ocen)

Składniki

  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm) (opcjonalnie)
  • 200 g celery stalks, cut in pieces
  • 250 g carrots, cut in pieces
  • 100 g onions, cut in halves
  • 100 g tomatoes, cut in pieces
  • 150 g courgettes, cut in pieces
  • 1 garlic clove
  • 50 g fresh mushrooms
  • 1 dried bay leaf (opcjonalnie)
  • 6 sprigs mixed fresh herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
  • 4 sprigs fresh parsley
  • 120 g coarse salt
  • 30 g dry white wine
    lub 30 g water
  • 1 tbsp olive oil

Wartości odżywcze
na 6 portions
Kalorie
2226 kJ / 533 kcal
Białko
28 g
Węglowodany
34 g
Tłuszcz
29 g
Błonnik
18.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r39219