Wersje kompatybilne
Pizza con langosta y salsa Alfredo (Estados Unidos)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cocción de langostas
- 250 g de agua
- 2 langostas vivas (aprox. 500-600 g c/u)
- 4 cucharadas de sal gorda
Masa
- 160 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 250 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
Salsa Alfredo
- 60 g de queso parmesano en trozos
- 1 diente de ajo
- 20 g de mantequilla
- 10 g de aceite de oliva
- 200 g de nata
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Cobertura
- 200 g de cebolla en juliana
- 30 g de mantequilla
Montaje
- 10 - 20 g de hojas baby de ensalada variada
- 2 cucharadas de huevas de mújol
- 2 cucharadas de huevas de salmón
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 5389 kJ / 1289 kcal
- Białko
- 82.4 g
- Węglowodany
- 103 g
- Tłuszcz
- 60.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 32.3 g
- Błonnik
- 6.7 g
- Sód
- 3322.7 mg
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r385852