Leftover Roast Patties with Egg
TM6 TM5

Leftover Roast Patties with Egg

4.8 (11 ocen)

Składniki

  • 10 fresh chives, cut in pieces (4 cm)
  • 200 g leftover roast beef, cut in pieces
  • 200 g leftover roast potatoes
  • 200 g leftover roast vegetables
  • 1 Tbsp creamed horseradish
  • 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
  • 2 tsp olive oil, for frying
  • 4 eggs, medium or large
  • salad, for serving

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1517 kJ / 364 kcal
Białko
23 g
Węglowodany
15 g
Tłuszcz
23 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r376583