Urządzenia i Akcesoria
Zuppa di lenticchie e spinaci
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni
Składniki
-
100 g di cipolle a listarelle
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
100 g di carote a rondelle (2 cm)
-
70 g di gambo di sedano a rondelle (2 cm)
-
1000 g di acqua
-
1 cucchiaino di sale
-
1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
-
200 g di lenticchie verdi secche
-
150 g di foglie di spinaci freschi
-
fette di pane casereccio tostato q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
14.6 g
Kalorie
1147.1 kJ /
273.9 kcal
Tłuszcz
8.6 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
36.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Prepararsi alle feste
5 Przepisów
Włochy
Włochy