Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
TM6 TM5

Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli

4.7 (30 ocen)

Składniki

Herb Butter

  • 3 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 2 sprigs fresh dill, leaves only
  • 3 - 4 fresh sage leaves
  • 1 sprig fresh rosemary, leaves only
  • 10 fresh chives, cut in pieces (2 cm)
  • ½ - 1 tsp coarse sea salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 250 g unsalted butter, soft

Vegetables and Steaks

  • 3 - 4 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 30 g sunflower oil, plus extra for brushing
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 tsp ground black pepper
  • 500 g potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 500 g water
  • 400 g broccoli florets
  • 4 sirloin steaks (3.5 cm thick)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
4543 kJ / 1084 kcal
Białko
63 g
Węglowodany
25 g
Tłuszcz
81 g
Błonnik
6.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r370411