Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
TM6 TM5

Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce

3.8 (11 ocen)

Składniki

Chickpea tofu

  • 1 - 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing
  • 150 g chickpea (besan) flour
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp garlic powder
  • ¼ tsp ground turmeric
  • ¼ tsp ground cumin
  • 370 g filtered water

Spicy dipping sauce

  • 1 garlic clove
  • 2 cm piece fresh ginger, peeled
  • 65 g Sriracha® sauce
  • 30 g lime juice
  • 1 tbsp filtered water
  • 20 g pure maple syrup
  • 1 spring onion/shallot, cut into thin slices, to serve
  • sesame seeds, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1261.8 kJ / 300.4 kcal
Białko
8.9 g
Węglowodany
25.6 g
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
5.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r368634