Crema di formaggio alla barbabietola
TM5 TM6

Crema di formaggio alla barbabietola

4.6 (5 ocen)

Składniki

  • ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 25 g di rafano fresco, sbucciato e a pezzi
  • 150 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
  • 200 g di formaggio fresco spalmabile
  • ¼ di cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • fette di pane nero tostate, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 Ricetta completa
Kalorie
3090 kJ / 738 kcal
Białko
24 g
Węglowodany
18 g
Tłuszcz
66 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r368028