Urządzenia i Akcesoria
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 55 min
20 pieces
Składniki
Inti kelapa (sweet coconut filling)
-
palm sugar cut into pieces (3-4 cm)200 g
-
brown sugar40 g
-
water100 g
-
fresh grated coconut (see Tips)300 g
-
salt1 - 2 pinches
-
cornflour2 tbsp
Crêpes
-
water600 g
-
pandan leaves cut into strips (2.5 cm - see Tips)6
-
plain flour300 g
-
cornflour1 tsp
-
salt1 tsp
-
virgin coconut oil20 g
-
egg1
-
vegetable oil for frying
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
138.5 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
687.4 kJ /
163.7 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
23.4 g