Serunding udang kering (dried shrimp floss)
TM6 TM5

Serunding udang kering (dried shrimp floss)

4.3 (3 oceny)

Składniki

  • 50 g dried shrimp (see Tips)
  • 5 - 7 dried chillies, to taste (deseeded if preferred)
  • warm water, for soaking
  • 30 g vegetable oil
  • 120 g fresh grated coconut (see Tips)
  • 1 stalk lemongrass, white part only, cut into pieces (2-3 cm)
  • 30 g eschalots
  • 2 garlic cloves
  • ½ tsp ground coriander
  • ¼ tsp ground cumin
  • ¼ tsp ground fennel seed

Wartości odżywcze
na 150 g
Kalorie
2314.3 kJ / 551 kcal
Białko
33.8 g
Węglowodany
13.5 g
Tłuszcz
39 g
Błonnik
10 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r367818