Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
TM6 TM5 TM31

Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)

3.8 (73 oceny)

Składniki

  • 8 - 10 dried red chillies
  • 100 g eschalots
  • 1 garlic clove
  • 1 stalk lemongrass, white part only, cut into pieces (3 cm)
  • 2 tsp shrimp paste (see Tips)
  • 50 g vegetable oil
  • 1 tsp Baba's fish curry powder (see Tips)
  • 200 g water
  • 2 tbsp tamarind paste
  • ½ - 1 tsp salt
  • 1 tsp sugar
  • 500 - 600 g boneless snapper fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
  • 200 g tomato, cut into wedges
  • 2 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
  • 100 g okra (ladies‘ fingers), cut into pieces (approx. 4 cm)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1433.9 kJ / 341.4 kcal
Białko
33.2 g
Węglowodany
15.4 g
Tłuszcz
15.4 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Błonnik
5.8 g
Sód
762.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r367816