Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 220 g di fecola di patate
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 100 g di cioccolato bianco a pezzi
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 150 g di mandorle pelate
- farina tipo 00 q.b.
- 150 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 250 g di uova (circa 5)
- 200 g di confettura di lamponi
Crema ai lamponi
- 350 g di lamponi freschi
- 90 g di latte,
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti e il bacello
- 3 tuorli
- 60 g di zucchero
- 20 g di amido di mais (maizena),
Terminare la preparazione
- codette colorate, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2673 kJ / 639 kcal
- Białko
- 11.9 g
- Węglowodany
- 63.3 g
- Tłuszcz
- 37.6 g
- Błonnik
- 6.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r365307