Pastináková polévka s dýní a jablky

Pastináková polévka s dýní a jablky

3.9 9 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 porcí

Składniki

  • 20 gramů čerstvého zázvoru na tenké plátky
  • 1 cibule (70 gramů), napůl
  • 20 gramů olivového oleje
  • 200 gramů dýně hokkaidó na kousky
  • 300 gramů pastiňáku na kousky
  • 150 gramů jablek bez jádřince, na čtvrtky
  • 900 gramů vody
  • 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
    1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
  • 1 čajová lžička soli
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • ¼ čajové lžičky bílého balsamica
  • 1 špetka cukru
  • 2 špetky mletého muškátového oříšku
  • 5 snítek čerstvého tymiánu jen lístky, plus 6 snítek na ozdobu
  • 6 čajových lžiček crème fraîche na ozdobu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Białko 2 g
Kalorie 479 kJ / 114 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...