Leek and smoked salmon dip
TM6 TM5

Leek and smoked salmon dip

4.6 (38 ocen)

Składniki

  • 5 sprigs fresh chives, plus extra chopped for garnishing
  • 1 leek (approx. 180 g), trimmed and white part cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 30 g salted butter
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 1 lemon, zested (no white pith) and juiced
  • 30 g dry white wine
  • 250 g cream cheese
  • 150 - 185 g hot smoked salmon, flaked
  • salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Wartości odżywcze
na 588 g
Kalorie
6532.8 kJ / 1561.4 kcal
Białko
48.7 g
Węglowodany
35.7 g
Tłuszcz
137.5 g
Tłuszcz nasycony
68.3 g
Błonnik
5 g
Sód
2253.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r364767