Urządzenia i Akcesoria
Pez espada con anacardos
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 raciones
Składniki
-
40 g de aceite de oliva
-
10 g de jengibre fresco
-
2 dientes de ajo
-
30 g salsa de soja
-
60 g de kétchup
-
70 g de agua
-
3 gotas de tabasco
-
1 chorrito de caramelo líquido
-
2 pellizcos de pimienta molida
-
500 g de pez espada sin piel en dados de 2 cm
-
1 cucharadita de maicena
-
40 g de anacardos tostados sin sal
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Sód
669.5 mg
Białko
28 g
Kalorie
1481 kJ /
354 kcal
Tłuszcz
23.4 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Del mar a la mesa
5 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania