Urządzenia i Akcesoria
Falešné kapary z poupat bezinek
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 72 godz. 25 min
500 gramů
Składniki
-
300 gramů octa
-
900 gramů vody
-
30 gramů soli
-
30 gramů cukru
-
bobkový list, sušený podle chuti
-
nové koření podle chuti
-
černý pepř, celý podle chuti
-
500 gramů poupat bezinek, čerstvých otrhané stopky
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramů
Białko
1.2 g
Kalorie
210.6 kJ /
51.8 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
9.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Od jara do zimy
66 Przepisów
Czechy
Czechy