Urządzenia i Akcesoria
Postre dos chocolates y avellanas
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
8 raciones
Składniki
-
50 g de avellanas tostadas
-
150 g de chocolate blanco en trozos
-
60 g de azúcar
-
500 g de nata (35% de grasa)
-
500 g de leche
-
2 sobres de cuajada en polvo
-
150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
-
30 g de sirope de chocolate
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Białko
7.32 g
Kalorie
1910 kJ /
457 kcal
Tłuszcz
32.35 g
Błonnik
2.82 g
Węglowodany
34.09 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chocolate
114 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania