Vegetable soup
TM6 TM5 TM31

Vegetable soup

4.5 (58 ocen)

Składniki

  • 300 g potatoes, cut in pieces (see tip)
  • 100 g tomatoes, cut in halves
  • 80 g onions, cut in halves
  • 1 garlic clove
  • 400 g mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, leeks), cut in pieces
  • 2 sprigs fresh parsley
  • ½ tsp salt, adjust to taste
  • ¼ - ½ tsp ground pepper, to taste
  • 600 g water, adjust to taste
  • 20 g butter
    lub 20 g olive oil

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
375 kJ / 90 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
12 g
Tłuszcz
3 g
Błonnik
2.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r35631