Frijoles negros
TM5 TM6

Frijoles negros

3.3 (247 ocen)

Składniki

  • 400 g de frijoles negros, hidratados en agua por 12 hrs
  • 100 g de cebolla blanca, en trozos
  • 2 dientes de ajo, pelados
  • 1 ½ cdita de sal fina, o al gusto
  • 30 g de aceite vegetal
  • 1750 - 1800 g de agua

Wartości odżywcze
na 1 porción
Kalorie
858 kJ / 204 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
29 g
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r356197