Urządzenia i Akcesoria
Hovězí pupek s houbovým karamelem a nakládanou cibulí
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 49 godz. 5 min
2 porce
Składniki
Nakládaná cibule
-
500 gramů vody
-
250 gramů octa
-
125 gramů cukru
-
250 gramů červené cibule
Houbový karamel
-
65 gramů másla
-
250 gramů žampiónů
-
20 gramů medu
-
15 gramů sójové omáčky
-
125 gramů vody
-
½ polévkové lžíce vinného octa červeného
Kapusta na páře a dokončení
-
500 gramů zeleninového vývaru
-
250 gramů kadeřávku250 gramů kapusty kadeřavé na pruhy
-
500 gramů hovězího masa, bez kosti hovězího pupku
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
61.5 g
Kalorie
4578 kJ /
1090 kcal
Tłuszcz
51.5 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
89 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Od jara do zimy
66 Przepisów
Czechy
Czechy