Tri-Colour Ginger Rice
TM6 TM5 TM31

Tri-Colour Ginger Rice

1.0 (1 ocena)

Składniki

  • 1000 g water
  • 300 g short-grained brown rice (Japonica rice), soaked overnight (approx. 480 g after soaking)
  • 5 slices fresh ginger
  • 5 slices fresh galangal
  • ⅘ tsp rock salt
  • 2 tbsp beetroot juice (see tips)
  • 2 tbsp carrot juice (see tips)
  • 2 tbsp spinach juice (see tips)
  • 3 tbsp olive oil

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1213 kJ / 290 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
45 g
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r351353