Sea Vegetable Stew
TM6 TM5

Sea Vegetable Stew

(Brak ocen)

Składniki

  • 3 tbsp circular kelp head (opcjonalnie)
  • 10 g dried Japanese kelp (kombu), cut in squares (2 cm x 2 cm), rinsed
  • 6 dried shiitake mushrooms, rinsed, soaked to soften for 30 minutes
  • 300 g white radish, peeled, cut in chunks (2 cm)
  • 4 slices fresh ginger, peeled
  • 1 fresh red chilli
    lub 1 dried chilli
  • 2 tbsp cold pressed sesame oil
  • 2 tbsp 3-booster powder (see tip)
  • ¼ tsp sea salt
  • 2 tbsp light soy sauce
  • 1 tbsp blackstrap molasses
  • 200 g water
  • 1 tsp molasses powder
  • 1 tbsp balsamic vinegar

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
414 kJ / 99 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
12 g
Tłuszcz
5 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r349470