Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
餅乾底
- 170 克 餅乾 (蘇格蘭皇家奶油餅)
- 40 克 楓糖漿
黑糖卡士達餡
- 50 克 黑糖
- 1 顆 蛋
- 250 克 牛奶
- 25 克 玉米粉
蘋果餡
- 50 克 二砂糖
- 2 茶匙 肉桂粉
- 20 克 奶油
- 250 克 青蘋果 ,去皮,去籽,切片(約0.5公分)
- 20 克 檸檬汁
肉桂蘋果卡士達派
- 200 克 鮮奶油
- 20 克 冰糖粉
- 30 克 蘋果乾 (環形) (裝飾用)
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 11499.4 kJ / 2751.1 kcal
- Białko
- 29.6 g
- Węglowodany
- 254.9 g
- Tłuszcz
- 208.2 g
- Błonnik
- 8.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r349237