Petits cakes salés au chorizo et aux herbes
TM5

Petits cakes salés au chorizo et aux herbes

4.2 (27 ocen)

Składniki

  • ½ bouquet de persil frais
  • ½ bouquet de ciboulette fraîche
  • ½ bouquet de coriandre fraîche
  • 100 g de chorizo
  • 35 g de beurre demi-sel
  • 125 g de farine
  • 1 c. à café bombée de levure chimique
  • 2 œufs
  • 30 g d'huile de tournesol
  • 100 g lait
  • ½ c. à soupe de sel

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1700 kJ / 407 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
26 g
Tłuszcz
28 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r348656